En reklambyrå med fokus på läkemedel och hälsa.
Author Archive
Zonegran Zonisamid

Zonegran Zonisamid

Zonegran är ett etablerat epilepsiläkemedel i Norden. Vi gör fortlöpande produktion av leave behinds, patientinformation, annonser, powerpoint, utskick m.m. Kampanjerna är anpassade för den nordiska marknaden och ursprungligen framtagna åt Eisai UK.
Zebinix kampanj

Zebinix kampanj

En nytt läkemedel för behandling av epilepsi lanserades i Norden. Vi vidareutvecklade en kampanj ursprungligen skapad av Saatchi & Saatchi Healthcare, England.
Pariet kampanj

Pariet kampanj

Pariet skulle återlanseras i Norden. Vi arbetade både med profil och budskap samt kampanjmaterial, riktat dels mot patient och dels mot läkare. Kocken Jens blev frontfigur. Annonser i fackpress, leave behinds, patientinformation, doskort, internet-banners, mailings, roll-ups etc.
Epilepsiguiden – informationskampanj

Epilepsiguiden – informationskampanj

Vårt uppdrag var att locka besökare och skapa ökad aktivitet för epilepsiguiden, en hemsida med patientinformation. Vi skapade en färgglad och tydlig kampanj som resulterade i annonser i fackpress, utskick och informationskort.

Vi är en reklambyrå med fokus på hälsa och läkemedel. Vi skapar reklam, design och kommunikation från idé till färdig kampanj.
PharmaRelations

PharmaRelations

Platsannonser i dags- och fackpress åt PharmaRelations, ett bemannings- och rekryteringsföretag inom Life Science och Apotek.

Kunskap, kreativitet och engagemang utgör grunden när vi arbetar tillsammans. Läs mer.
Eisai profilannons

Eisai profilannons

Eisai är ett japanskt läkemedelsföretag som bedriver världsledande forskning och läkemedelsutveckling inom områdena: Neurologi, gastroenterologi, Critical Care och onkologi. För den Nordiska marknaden har vi gjort ett flertal profilannonser för fackpress. Här beskrivs det som Eisai står för – en mänskligare hälso- och sjukvård – Human Health Care.
NeuroBloc

NeuroBloc

Vidareutveckling av en kampanj för muskelavslappnande medel för den nordiska marknaden. Vi tog fram broschyrer, landsunika logos, sälj- och presentationsmaterial.  
Sorin Group

Sorin Group

Sälj- och presentationsmaterial för Sorin Group, ett medicintekniskt företag med verksamhet i Skandinavien.